måndag 19 januari 2009

Landskamp Norge - Sverige

Har letat efter bilder från träffen men tror att Norge har raderat alla fina bilder från matcherna , men visar några från samlingen med familjen i samma hall.
Här kommer ett referat från en träff emellan Norge - Sverige eller Man United - Liverpool eller Erixon - Flage(hansen). Eftersom jag inte kunde publicera detta förrän jag hade lämnat Norge så är det lite sent men efterlängtat.
Vi möttes i fotboll och det var en match där Norge spelade Drillo fotboll, vi hade problem i början med de långa flate ballarna (bollarna på svenska). Men när Lasse Lagerbäck ändrade taktiken från 4-4-2 till 3-5-2 så började vi dominera allt och då menar jag allt. Vi krossade dom efter straffar.
Norge ville ha revanch så dom utmanade oss i basketboll, deras snittlängd var 1.96 och våran var 1.76. Men det är inte alltid längden har någon betydelse eftersom kvalite slår kvantitet. Ännu en seger som man bara njöt av, kroppen sa något annat men det tar man så gärna en sån här stor DAG.
Norge vill ha revanch, och dom kommer förbi på hemresan 2009 från Tour de France. Självklart ställer vi upp, vi kommer att ligga på träningsläger på Mallorca innan dess.





Inga kommentarer: