tisdag 14 april 2009

Mina små älsklings troll.


Under påskhelgen åkte vi till Stockholm dels för att leverera Johans nya buss och för att träffa hela familjen från Luleå.
I Linköping klev Sandra på och fick hjälpa Mona med med kartan till den stora svenska huvudstaden.
Vi kom samtidigt till centralstationen som de anlände med nattåget från den Norrländska staden.
Efter en snabb men stabil frukost på scandic så tog vi ut färden emot Junibacken för de små och Bio i city för de äldre.
Man känner att man har blivit lite äldre sin ens egna barn var små, krafterna räcker inte lika länge just nu. Men det viktigaste var ju att Mira och Elise var nöjda. Elise blev lite rädd för sjörövarna som jagade Pippi Långstrump, men i pappas trygga famn gick allt över.
Timmarna bara rann iväg och eftersom vi bara hade stoppat i parkeringspengar för 5 timmar (150:-) så gick sen färden tillbaka till hotellet i värtahamnen.
Jag visste inte att det var så många båtar som avgick och kom i denna hamnen, men man blev väckt tidigt på morgonen dagen efter.
Kvällen avslutades med en rejäl middag där ajg tror att alla blev nöjda, även de som serverade.
På påskafton äntrade vi Skansen för att titta till de nyfödda björnarna, de var så mysiga och lekte ganska tufft med varandra. Mira ville bli målad i ansiktet, efter lite funderande så blev motivet ett Lejon, hon blev så nöjd. men eftersom hon ville rida ponny oxå så gjorde vi detta.
Allt för barnen, eller.
Efter lunch så tog vi avsked av familjen Luleå ( Sandra hade åkt hem på fredagskvällen) men lite tårar i ögonen.
Hoppas att det inte dröjer så länge innan tjejerna kommer till Nässjö.

Inga kommentarer: