fredag 26 december 2008

Loro Parque


Ser Ni delfinen som simmar i vattnet? Snart hoppar den.

En papegoja från Peru i Afrika.

De fantastiska sjölejonen som uppträdde nästan som människor.

En trög och gammal sköldpadda som inte rörde sig när vi tittade på.

Mona sa att detta är vit tiger från ett land i Syd Amerika.

Jimmy hade en önskan när vi äntligen kom iväg tillsammans, och det var att vi skulle göra några aktiviteter. Dagen tillbringades i djurparken Loro Parque. Där fanns det ca 2000 olika sorter av papegojer eller ara eller vad de heter.

Detta var det enda stället som var öppet på juldagen, därför gick vi dit först av alla. Efter några timmar var det fullt överallt. Små välstädade gator med en underbar miljö med toner från alla fåglarna.

Vi hann med en 3D vision av naturen i världen, en show med 6 st delfiner som bara hade skoj inför hela publiken. Där efter direkt till späckvalar showen där kanske förspelet var ngt extra. De hade en jätte stor tv skärm där de visade bilder från publiken, med pratbubblor som tex. ett par där bubblan sa från mannen "Kiss Me", det var roligt. Ett par fick de återkomma till 5 gånger innan kvinnan gick med på att kyssas. Jag satt och höll tummarna att jag skulle komma i bild tillsammans med min kära, men tyvärr det blev aldrig så.

Sist men inte minst var det en sjö lejon show som går utanför allt annat. Vi bara njöt och följde med på alla små och stora tricks som dom kunde.

Jimmy var nöjd och bara log med hela sitt ansikte. Kvällen avslutades med en rolig film som vi tillägnade Sandra och Erik.

1 kommentar:

Sandra sa...

Hmm.. vadå för rolig film??? Nu är jag nyfiken ;)