fredag 17 oktober 2008

Erixon Slutter i MFK.



Då var det dags att bestämma sig över framtiden. Vi funderade och kom fram till att det var dags att dra sig hemåt småland. Det var många faktorer som kom fram men det var några som var starkare än andra. Först så måste jag säga att människorna här uppe i Nordland i Norge är fantastiska. Öppna och tillmötesgående, många som har öppnats sina hem för oss. Tack för den här tiden även om vi inte flyttar förrän den 5 januari 2009. En annan sak är de lite sämre träningsförhållandena som vi har haft detta året och flera år tillbaka. Spelare som vill satsa för att utvecklas behöver mer än en inomhushall och en grusplan. Men nu tittar vi framåt och ser med glädje emot att träffa familj och vänner. Kanske det finns ngt jobb inom fotbollen oxå. Jag ser fram emot att spela golf mer än detta året.
Men det finns trots allt en chans att man kommer tillbaka till Melöy. Det känns som man inte har fått visat allt man kan eller att man inte får se resultatet av ett års hårt slit. Jag tror att att detta året har öppnat ögonen på mig när det gäller inställning och relationer till andra människor.
Livet måste gå vidare och nu gäller det bara att avsluta på en riktigt sätt med många bra träningar .
Nu får man leta efter en etta i Nässjö eller hitta en tomt för att bygga på.

2 kommentarer:

Boda sa...

Ni är välkommna hem.
Våran dörr står alltid öppen.
Härligt att följa dina äventyr i nordnorge, långa båt & bilresor till borta matcherna. Tror inte att vi riktigt förstår i vilka förutsättningar som du jobbar i.

Vi hörs!
Boda&Karin

Lotta sa...

Ni kan ju prova Skåne ett tag, vi kan behöva lite småländsk input.
Kram på er.